Unohdin käyttäjätunnukseni ja salasanani. Mitä voin tehdä?

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, ota yhteyttä live-tukitiimiin. Avulias tiimimme auttaa sinua 24/7.

Jos olet unohtanut salasanasi, noudata alla olevia ohjeita.

• Napsauta verkkosivuston oikeassa yläkulmassa olevaa kirjautumispainiketta.
  • Unohditko salasanan? Klikkaa tästä.
  • Valitse salainen kysymys, jota käytit luodessasi jäsentiliäsi, ja kirjoita vastaus.
  • Kun annat oikean vastauksen, salasanan nollausnäyttö tulee näkyviin ja painat nollaa salasana -painiketta.
  • Salasanan palautuslinkki lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jota käytit luodessasi jäsentiliäsi.