Miten voin ottaa kuvakaappauksia tietokoneella ja mobiililaitteella?

Kun haluat ottaa kuvakaappauksen, voit seurata seuraavia ohjeita.
iOS;
* Face ID:llä varustetussa iPhone-mallissa voit ottaa kuvakaappauksen painamalla sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti.
*Jos iPhonessa on kotipainike, voit ottaa kuvakaappauksen painamalla tätä painiketta ja sivu- tai äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti.
Android;
* Voit ottaa kuvakaappauksen painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samanaikaisesti.
Windows (tietokone);
Voit ottaa kuvakaappauksen koko näytöstä Fn + Print Screen (PrtScn) -näppäimillä.
Voit ottaa kuvakaappauksen yksittäisestä ikkunasta Alt + Print Screen -näppäimillä.
Voit ottaa kuvakaappauksen Win + Shift + S sisäänrakennetulla Snip & Sketch -työkalulla.
OS X (Mac);
* Kuinka kaapata kuvakaappaus Macilla;
Shift, Command ja 3 Pidä näitä kolmea näppäintä painettuna yhdessä, niin näet pikkukuvan näytön kulmassa, muokkaa kuvakaappausta napsauttamalla sitä ja odota, että kuvakaappaus tallennetaan työpöydälle.
* Kuinka kaapata osa näytöstä;
Shift, Command ja 4 Pidä näitä kolmea näppäintä painettuna ja vedä plusmerkkiä valitaksesi kaapattavan näytön alueen. Jos haluat siirtää valintaa, sinun on pidettävä välilyöntipainiketta alhaalla, kun vedät.

Voit lähettää ottamasi kuvakaappauksen napsauttamalla chat-näytön oikeassa alakulmassa olevaa liitetiedostoa.

Tarvitsetko lisää apua?

Asenna sovellus avaamalla verkkosivusto Safarissa.