Hvordan kan jeg ta skjermbilder på datamaskiner og mobilenheter?

Når du vil ta skjermbilde, kan du følge trinnene nedenfor.
iOS;
* På iPhone-modellen med Face ID kan du ta et skjermbilde ved å trykke på sideknappen og volum opp-knappen samtidig.
*Hvis din iPhone har en hjemknapp, kan du ta et skjermbilde ved å trykke på denne knappen og side-/opp-knappen samtidig.
Android;
* Du kan ta et skjermbilde ved å trykke på av/på- og volum ned-knappene samtidig.
Windows (datamaskin);
Du kan ta skjermbilde av hele skjermen med Fn + Print Screen (PrtScn)-tastene.
Du kan ta skjermbilde av et enkelt vindu med Alt + Skriv ut skjermtaster.
Du kan ta skjermbilde ved å bruke Win + Shift + S innebygde Snip & Sketch-verktøyet.
OS X (Mac);
*Hvordan ta skjermbilde på din Mac;
Shift, Command og 3 Trykk og hold disse tre tastene sammen, så vil du se et miniatyrbilde i hjørnet av skjermen, klikk for å redigere skjermbildet og vent til skjermbildet lagres på skrivebordet.
*Hvordan fange en del av skjermen;
Shift, Kommando og 4 Trykk og hold disse tre tastene sammen og dra deretter plusstegnet for å velge området på skjermen du vil fange. For å flytte markeringen må du holde nede mellomromstasten mens du drar.

Du kan sende skjermbildet du tok ved å klikke på vedlegget i nedre høyre hjørne av chat-skjermen.