Miten voin tehdä talletuksen?

Pelaajat sitoutuvat käyttämään ainoastaan laillisesti voimassa olevaa maksuvälinettään.
Minimitalletusmäärä voi vaihdella maksutapojen mukaan. Minimitalletusmäärä on 100 ZAR tai 10 €/$ (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa). Min/Max-talletusrajat voivat vaihdella.
Löydät kaikki tiedot ehdoista ja palveluista. Voit klikata linkkiä
https://winsroyal.com/terms-and-conditions

Miten voin tehdä talletuksen?

Oletko valmis pitämään hauskaa pöytäpeliemme ja yli 6000 kolikkopelimme kanssa? voit tehdä talletuksen kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa.
Kun olet kirjautunut tilillesi, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa punaista Talletus-painiketta. Valitse sinulle parhaiten sopiva maksutapamme ja määritä talletussummasi. Kun olet suorittanut maksun sivulla, jolle sinut ohjataan, sinut ohjataan automaattisesti sivustollemme.