Hvordan kan jeg gjøre innskudd?

Spillere samtykker i å kun bruke deres juridisk gyldige finansielle betalingsverktøy.
Minimumsbeløpet for innskudd kan variere i henhold til betalingsmåtene. Minste innskuddsbeløp er 100 ZAR eller 10 €/$ (eller tilsvarende i lokal valuta). Min/maks innskuddsgrenser kan variere.
Du finner all informasjon i avsnittet om vilkår og tjenester. Du kan klikke på lenken
https://winsroyal.com/terms-and-conditions

Hvordan kan jeg gjøre innskudd?

Er du klar for å ha det gøy med våre bordspill og mer enn 6000 spilleautomater? Du kan gjøre et innskudd med 3 enkle trinn.
Etter at du har logget inn på kontoen din, klikker du på den røde innskuddsknappen i øvre høyre hjørne. Velg vår betalingsmåte som passer deg best og bestem innskuddsbeløpet ditt. Etter å ha fullført betalingen på siden du vil bli omdirigert til, vil du automatisk bli omdirigert til siden vår.