Miten voin tyhjentää evästeet ja välimuistin?

Paina vain CTRL- ja H-näppäimiä. Voit valita mitä haluat poistaa ja mitä tietoja haluat poistaa uudessa ikkunassa, joka avautuu, kun olet napsauttanut vasemmalla olevaa "Tyhjennä selaustiedot" -vaihtoehtoa.
Siirry selaimesi asetusvalikkoon mobiili- tai pöytälaitteissa. Tässä kohdassa näet "Tyhjennä selaustiedot" -osion. Kun olet tehnyt tämän, suosittelemme, että sammutat laitteesi kerran ja sitten uudelleen.