Hvordan kan jeg tømme informasjonskapslene og hurtigbufferen?

Bare trykk på "CTRL" og "H" tastene. Du kan velge hva som skal slettes og hvilke data som skal fjernes i det nye vinduet som vises etter å ha klikket på "Tøm nettlesingsdata"-alternativet til venstre.
Gå inn i innstillingsmenyen til nettleseren din på mobile eller stasjonære enheter. I denne delen vil du se delen "tøm nettleserdata". Etter å ha gjort dette, anbefaler vi at du slår enheten av én gang og deretter på igjen.