Tilbake
Booming Games lanserer Mammoth Tundra: En spilleautomat med istidseventyr
Casino

Booming Games introduserer Mammoth Tundra Slot: En reise inn i istiden

Booming Games, en anerkjent leverandør i iGaming-bransjen, har avduket sin nyeste utgivelse, Mammoth Tundra, en spennende ny spilleautomat med istidstema. Med et forhistorisk bakteppe inviteres spillerne til å oppleve de frosne villmarkene, der de vil møte skapninger som ullmammuter og sabeltanntigre, mens de jakter på store belønninger.

Spilleautomaten har et klassisk 5x3-hjuls oppsett, noe som sikrer engasjerende spill fra start til slutt. Med en rekke lavt- og høytbetalende symboler, inkludert ikoniske istidsdyr, byr spillet på mange muligheter for store gevinster. Viktige mekanikker i spillet, som wild-symboler og ekspanderende wild-symboler, øker sjansene for å lande vinnerkombinasjoner, mens scatter-symboler låser opp opptil 12 gratisspinn. I løpet av disse gratisrundene forvandles Expanding Wild-symbolene til symboler med enda høyere verdi, noe som maksimerer spillernes vinnersjanser.

Mammoth Tundra byr på spennende funksjoner, inkludert Expanding Wild -symboler som dekker hele hjulene, og muligheten til å aktivere ekstra bonuser i løpet av gratisspinnrunden. Spillerne trekkes dypere inn i istidstemaet, som kompletteres av spillets utmerkede design, animasjoner og lydeffekter.

Moritz Blume, produktdirektør hos Booming Games, uttrykker begeistring over den nye spilleautomaten, spesielt med tanke på at vinteren nærmer seg i store markeder som Sverige, Storbritannia og Malta. «Mammoth Tundra gir spillerne en dynamisk blanding av engasjerende spillopplevelse og et betydelig gevinstpotensial, med funksjoner som Wilds, Expanding Wilds og Free Spins som skaper en minneverdig opplevelse», sier Blume.

Booming Games fortsetter å utvide sitt fotavtrykk i markeder som Nederland og Danmark, og Mammoth Tundra føyer seg inn i en portefølje av suksessrike titler, inkludert nylige utgivelser som Power of the Vikings og Dog Heist Shift 'N' Win.

Vennligst åpne nettsiden i Safari for å installere appen.

×