Tilbake
Relax Gaming lanserer spilleautomaten Space Miners Dream Drop
Casino

Relax Gaming lanserer spilleautomaten Space Miners Dream Drop

Den ledende iGaming-leverandøren, Relax Gaming, har utvidet sin portefølje med lanseringen av sin nyeste spilleautomat, Space Miners Dream Drop. Denne nye utgivelsen bygger på suksessen til den originale Space Miners-spilleautomaten fra 2022, og legger til den spennende Dream Drop-mekanikken for å heve spillingen og tilby spillerne enda større premier.

Den nye 6x3-spilleautomaten med romtema har et innsatsområde på mellom 0,20 kr og 20 kr, noe som gjør den tilgjengelig for både casual- og highstakes-spillere. Space Miners Dream Drop byr på en kombinasjon av spennende funksjoner, inkludert gratisspinn, Power Up-funksjoner og svimlende 1 000 000 måter å vinne. I tråd med Relax Gamings stil kan spillet skilte med animasjoner av høy kvalitet, oppslukende lydeffekter og et engasjerende lydspor for å forbedre spillerens opplevelse.

I hjertet av handlingen er spillets Dream Drop-jackpot, som vises tydelig på venstre side av skjermen. Hjulene, som befinner seg på en asteroide, har livlige krystallsymboler sammen med finurlige romfigurer, med et dynamisk bakteppe av det ytre rom og en flygende tallerken som bidrar til den generelle atmosfæren.

Relax Gamings CPO, Shelley Hannah, uttrykte sin begeistring over utgivelsen, og sa: "Space Miners var en fantastisk hit for Relax Gaming, og vi er begeistret over å kunne gi det en Dream Drop-oppgradering. Vi tror spillerne vil elske den forbedrede opplevelsen og sjansen til å vinne store jackpoter!"

I Space Miners Dream Drop kan spillerne utløse Power Up-funksjonen ved å ødelegge blokkeringer med et Power Up-symbol, som fjerner alle blokkeringer enten vertikalt eller horisontalt. I mellomtiden ødelegger 3x3 Power Up blokkere innenfor en radius på 3x3.

For å låse opp gratisspinn-funksjonen må spillerne få tre bonussymboler i løpet av grunnspillet, noe som gir seks spinn. For hvert ekstra bonussymbol gis det to ekstra spinn, mens alle fjernede blokkeringer forblir åpne under gratisspinnrunden, noe som øker potensialet for massive utbetalinger.

Med sin Dream Drop-mekaniker og spennende funksjoner lover Space Miners Dream Drop å levere actionfylt spill og stort gevinstpotensial.

Slots

Vennligst åpne nettsiden i Safari for å installere appen.

×